Produkter för ralphlauren turkey (5)

Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7:e generationen av en vinproducentfamilj, köpte Château Lapelletrie 1930 för att bygga sin dröm. Idag är det hans barnbarn, Anne Biscaye, 9:e generationen, som leder denna egendom på cirka 10 ha, i en familjär anda. Hon har engagerat sig i en medveten strävan efter prestation, bevarande av miljön samtidigt som hon upprätthåller en kvalitetsstandard. Hon praktiserar vinifiering med stor omsorg, i gränslandet till infusion, för att endast ta det bästa från druvorna.\n\nDégustation\nI glaset finner vi ett vin av god kvalitet, med en klar färg, en uttrycksfull och delikat doft. Vacker granatröd färg. Doften är fruktig med en touch av vanilj, anfallet är mjukt, runt i munnen följt av köttiga, silkeslena och sammetslena tanniner. Bra balans, ett vin i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducent: Familjen Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormat och förpackningar: Flaska (75cl) - Trälåda med 6 - 2019"}
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar När familjen Reclus flyttade in på Château Pichon Bellevue 1880 odlade de endast 2 hektar mark i polyodling. Sedan dess har egendomen ständigt utvecklats: tidigare såldes vinet på fat på torget i Bordeaux, och sedan kom den första buteljeringen på slottet 1982. Idag fortsätter Laurent naturligt arbetet som hans föräldrar, Christiane och Daniel Reclus, påbörjade, med särskild uppmärksamhet på att vårda de 50 hektaren vinrankor i enlighet med traditionen och familjevärderingarna, samtidigt som han tillför en modern touch. Hans arbetsfilosofi har alltid varit inriktad på ett förebyggande snarare än ett kurativt förhållningssätt, vilket möjliggör en ansvarsfull jordbrukspraxis baserad på ständig övervakning av nederbörden. Druvor: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Producent: Familjen Reclus i Vayres (33870) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Kommentar":"Château Le Bruilleau är en familjeegendom sedan fyra generationer, ledd av Nadine och Serge Bedicheau, vars vingård omfattar mer än tio hektar vinrankor, varav 2 hektar är vita, i appellationen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau är skörden manuell och alla vinrankor får den bästa omvårdnaden. Lagringen av gårdens röda viner varar minst 12 månader. Som en liten producent inom de stora egendomarna i appellationen Pessac-Léognan, får vinerna från Château Le Bruilleau regelbundet utmärkelser av pressen för sin kvalitet.\n\nSmakprov\nKraftig doft av mogna röda och svarta frukter, inslag av läder och ceder. Fyllig smak med tydliga tanniner, väl närvarande och en vacker längd. Bra struktur.\n\nDruvor: Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)\nProducent: Familjen Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)\nFormat och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Idealiskt beläget på vackra grusmarker vid Garonne, omfattar Cru Classé de Margaux 100 hektar vingård: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med ett komplement av cabernet franc och petit verdot. Under ledning av familjen Albada Jelgersma sedan 1995 fortsätter egendomen sin strävan efter excellens tack vare dynamiken hos Alexander van Beek. Provning Château Giscours avslöjar sig i en vacker granatröd färg. Detta vin med en diskret doft bär på noter av skog och röda frukter. Dessa aromer av svarta vinbär och körsbär återfinns även i smaken. Den är balanserad, med en intressant potential, har en fin struktur och karaktäristiska tanniner. Druvor: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Producent: Familjen Albada Jelgersma i Labarde (33460) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Trälåda med 6 - 2013
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar År 1869 arbetade Edmond Addé, erkänd av den franska jordbrukssektorn med titeln "Riddare av domänen", med att välja ut högkvalitativa druvsorter och utveckla vingården på Château Preuillac. Redan 1879 vann vingården flera medaljer och utmärkelser. År 1932 blev den inkluderad i klassificeringen av Crus Bourgeois som skapades det året. Raymond Bouët genomförde en stor omorganisation av vingården, inklusive byggandet av ett vineri och en underjordisk källare som togs i bruk 1975. Den 200 m² stora underjordiska källaren, som antog stil från 1700-talet, har blivit en unik struktur inom appellationen Médoc. Familjerna Mau och Dirkzwager köpte framgångsrikt egendomen 1998. Stora renoveringsarbeten genomfördes i hela källaren och vingården, vilket uppmuntrade Château Preuillac att lysa och utmärka sig i sin strävan efter sina mål. Druvor: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Familjen Mau i Lesparre (33340) Format och förpackningar: Flaska (75cl) - Kartong med 6 - 2015